Klubhuset skal males, men hvor finder man billigst maling?

13 februar 2017 admin
Nordsjö maling

Om prisen har indflydelse på om kunderne eller forbrugerne begynder at sætte boligerne i stand rundt omkring i landet, er vist helt uomtvistelig. Der er aldrig solgt så meget billig maling som nu, og aldrig før har forbrugerne malet så meget. Det betyder endnu flere flotte boliger i landet, og sikkert også meget gladere boligejere. Glæden skyldes nok især at priserne på maling er helt i bund hos Nordic Maling. I dag kan du købe maling i meget høj kvalitet til meget billige penge.

Maling sælger som aldrig før

Sadolin malig

Sadolin maling

Butikkerne i branchen kan ikke få armene ned i bare begejstring over successen. Måske har forventningen til netop denne branche ikke været særlig positiv, når det gjaldt online salg, da branchen har været knyttet til specialbutikker eller malerforretninger/firmaer, og på den måde – var det forventet, at dette bånd var lidt stærkere end bare prisen, og at rådgivning og service betød noget mere. Men det modsatte har vist sig at være tilfældet. Kunderne vil have billig loftmaling fra Nordicmaling.dk. Høj kvalitet til rimelige priser.

Se et udvalg af billig indendørs maling hos NordicMaling.dk

Store besparelser på billig vægmaling

Sadolin billig loftmaling

For få år tilbage fik kunderne at vide, at de skulle give cirka 100 kroner pr. liter maling for en god kvalitet – minimum. I dag er prisen 25 kroner. Og kvaliteten på vægmaling er den samme – endda lidt bedre i dag. Differencen på 75 kroner fra den gang til i dag, er kundernes besparelse – eller den unødvendige fortjeneste hos sælgeren. Der har været særdeles gode avancer på maling, og der er der stadig for de rigtige forretningskoncepter. Men billig maling i fysiske butikker vil ikke være holdbare, da en høj avance er påkrævet – til at betale højere omkostninger.

Ovenstående priser er hentet hos Nordicmaling.dk

Billig maling i fremtiden

Billig maling i høj kvalitet er kommet for at blive, og avancerne er stadig høje nok til at tiltrække nye spillere på markedet. Det må forventes, at priserne inden ret længe bliver stabile, og at der i en periode bliver lidt andre parametre som sælgerne vil konkurrere på – ud over priserne. Blandt andet service- og leveringsbetingelser vil blive afgørende for flere fremtidige handler. Gratis levering, hurtig levering, gratis tilbehør og mange andre nye tiltag, som ikke betyder det store for sælgerens fortjeneste, men som kan rykke lidt på købernes adfærd.

Den billige maling vil være tilgængelig for kunderne i mange år fremover, og der vil helt sikkert være mange ekstra gode fordele at hente på dette marked – blandt andet med bedre og hurtigere service.

Flere nyheder