Brug Bankly når du skal finde det rette lån

26 april 2021 Astrid Pedersen

Ønsker du at optage et hurtigt online lån, for eksempel til at dække uforudsete udgifter eller til at forkæle dig selv lidt ekstra? Så bør du vælge din långiver med omhu.

Der er masser af online låne udbydere som lokker med alt fra lave renter til rentefri låne perioder. Men du skal se dig godt for. Og hvis du ønsker at undgå lånehajer og ågerkarle bør du finde din långiver via Bankly.

Hvordan kan jeg bruge Bankly?

Du kan bruge Bankly til at finde og sammenligne de online lån som kunne være aktuelle for dig. Det anbefales normalt at man opsøger mindst tre banker eller penge institutter – og gerne flere – for at finde det rette tilbud på et lån. På den måde vil man kunne vælge det lån som matcher éns behov i højest mulig grad.

Når du bruger Bankly slipper du for at bruge tid og kræfter på denne procedure. Det klarer Bankly nemlig for dig. Bankly sammenligner produkter fra bankerne Basisbank, Resurs Bank, LånLet og Express Bank. Alle fire banker er registreret hos Finanstilsynet hvilket betyder at du trygt kan låne penge hos dem.

Finanstilsynet betinger sig nemlig en vis transparens i forbindelse med låne proceduren. For dig betyder det at du kan få et godt overblik over de omkostninger som er forbundet med dit lån helt fra begyndelsen. Du vil for eksempel kunne se – og selv fastsætte – lånets løbetid således at de månedlige afdrag får en størrelse om kan passes ind i dit budget.

Når du således kan tilpasse denne udgift så den bliver overkommelig undgår du en situation hvor du pludselig ikke kan betale dine afdrag. Og når du opretholder din del af låne aftalen vil dit lån hos en af disse fire banker aldrig blive dyrere end angivet i forbindelse med optagelse.

Find dit online lån på bankly.dk.

Flere Nyheder