Cykelhjelme til børn – find dem online

27 februar 2021 Astrid Pedersen

Skal dit barn cykle til skole her i foråret og sommeren? Så bør du sørge for at barnet kender færdselsreglerne, at barnet har nogle at følges med – og at barnet bærer cykelhjelm.

Hvorfor er det nødvendigt med cykelhjelme til børn?

Måske tænker du at det ikke er så nødvendigt at udstyre barnet med en cykelhjelm når det kun lige skal køre op for enden af villa vejen hvor skolen ligger. Du kørte ikke selv med hjelm dengang du var barn, og du lever da endnu.

Men her skal du tænke på at der ikke skal særlig meget til før selv et lille styrt fra lav højde kan udvikle sig temmelig alvorligt. Inden for de seneste år er der kommet ekstra fokus på de langvarige skade virkninger af hoved traumer – og her tegner styrt fra cykel sig for en pæn del af det samlede antal.

Er dit barn iført cykelhjelm når cyklen vælter vil risikoen for en svær hjernerystelse eller et kraniebrud være reduceret ganske betragteligt. Og så kan barnet undgå potentielt invaliderende konsekvenser af et sådant hoved traume.

Find en smart godkendt cykelhjelm til dit barn online

Derfor bør du insistere på at dit barn bærer cykelhjelm, også på de korte afstande. For at gøre hjelmen mere attraktiv for barnet kan du med fordel vælge n moderigtig en af slagsen som barnet vil nyde at have på. En sådan cykelhjelm kan du finde i den online shop på Cykelhjelm.dk.

Cykelhjelm.dk er forhandler af testede og godkendte cykelhjelme til børn og voksne fra velansete producenter så som Abus, Bell, Livall, Mango, Mips børn, Nutcase, Scott, Melon, CRAZY SAFETY, Finish Line, Giro, GripGrab, Thule Yepp, Yakkay, Hövding, Klickfix, Bern, Bobike, Casco, Lazer, Limar, Met, Mips og Sigma.

Du kan finde den nye cykelhjelm til dit barn i webshoppen på https://www.cykelhjelm.dk/shop/boern-15c1.html.

Flere Nyheder