0

Der er Ferrari til salg hos FormulaAutomobile

De fleste af os ved godt, at det koster knaster at købe biler herhjemme i Danmark, fordi der er så mange afgifter på bilerne – specielt når man køber dem fra nye – at man ender med at betale mere i afgifter, end man gør ved at betale for selve bilen.

Mange forsøger derfor at lave finter med at købe biler i udlandet og bruge dem herhjemme, men i så fald skal de registreres i DK, og så ender det stadig med at blive ret så dyrt at have dem.

Derfor kan det stadig være noget af et statussymbol, at man drøner rundt i en helt ny bil, for bare en mindre bil, der ikke er i den høje klasse, viser, at man har penge og overskud til at eje sådan en.

Få dit nye statussymbol

Man kigger lidt misundeligt efter de billister, men de passer så også godt på deres biler, hvor man ser i udlandet, at de er lidt gode til at køre ind i hinanden og køre “friskt” til, fordi der ikke er lige så meget på spil.

Ejer man så ligefrem en Mercedes, Audi eller lignende fra ny, og den ikke er leaset, så begynder man virkelig at have tjek på tingene og være noget ved musikken.

Men de fleste raske drenge især drømmer jo om at eje den der Ferrari, men med benzinpriserne, der bare stiger og stiger, de mange afgifter og fokus på elbiler, så lader den drøm til at blive forsvindende mindre for hver dag, der går.

Dog er det faktisk muligt at udleve det, for du kan købe en Ferrari til salg hos FormulaAutomobile.

Du læste rigtigt: Det er NU du kan slå til og få gjort noget ved den længe spirende drøm, før det bliver for sent, og du bliver sat og måske ude af stand til at køre bil.

Anders Lundtang Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *