Få flere insekter i haven med et insekthotel

Måske ved du det ikke, men der er faktisk mange insekter, der er meget nyttige for dig at have i haven. Det er for eksempel bier, der kan hjælpe dig med at bestøve dine frugttræer, og mariehøns, der kan hjælpe dig med at holde bladlus væk.

Derudover er det jo altid smukt, når der er mange sommerfugle, der sætter sig i dine blomster. Det er derfor en god ide, at du gør din have til et sted, hvor insekterne godt kan lide at være. På den måde kan du både tiltrække dem og sørge for, at de bliver. 

En meget simpel måde for dig at få flere insekter i haven er ved, at du sætter et insekthotel op. Det er skabt af naturlige materialer, som insekterne godt kan lide at bo i. De vil derfor naturligt slå sig ned i det, og du kan have gavn af dem i haven. 

Et af sted, hvor du har mulighed for at købe et insekthotel til haven, er ideshoppen.dk. De har et stort udvalg af forskellige varer, som du kan bruge til at indrette din have med og gøre den mere hyggelig og passe til dine behov.

Det kan for eksempel også være møbler, bålfade og fuglehuse. Dermed kan du finde lige præcis det, du har brug for. 

De har en række forskellige former for insekthoteller, og du kan derfor nemt finde den type, som du gerne vil have hængende. Alle deres insekthoteller er skabt i naturlige materialer, som du endelig ikke må lakere eller male.

Gør du det, kan det skade insekterne, og de vil ikke finde hotellerne lige så tillokkende at bo i. 

Når du skal hænge et insekthotel op, er det en god ide, at du gør det i nærheden af de planter, som du gerne vil have, at insekterne skal påvirke.

Emilie Jacobsen