Få god rådgivning og en solid parkeringsløsning hos et dansk parkeringsselskab

23 august 2021 Astrid Pedersen

Er du træt af at dine private parkeringspladser konstant er optaget af udefra kommende biler? Så bør du tage kontakt til UnoPark med henblik på en parkeringsløsning.

Hvad er fordelene ved at få en parkeringsløsning hos UnoPark?

Der er mange fordele ved at vælge UnoPark som dit parkeringsselskab. UnoPark er et af de parkeringsfirmaer i Danmark som har den længste erfaring med individuelt tilrettelagte parkeringsløsninger til såvel private virksomheder og boligselskaber som til offentlige institutioner.

Hos UnoPark får du ikke blot en god parkeringsløsning. Du får også en løsning som er baseret på et stærkt og fleksibelt aftale grundlag. Det betyder at du hurtigt vil kunne foretage ændringer i din parkeringsløsning, skulle dine ønsker og præferencer forandres hen ad vejen.

Du kan nemt til eller fravælge elementer i din parkeringsløsning efter behov. Og din personlige parkerings konsulent fra UnoPark vil til hver en tid stå parat til at hjælpe dig med at optimere din parkeringsløsning.

Fuld adgang til administration af din parkeringsløsning

Som kunde hos UnoPark får du således en betjening som på én og samme tid er personlig og professionel. UnoPark bestræber sig til hver en tid på at levere den bedst mulige parkeringsløsning til dig. Men dette er ikke det hele.

Du får som kunde mulighed for selv at administrere din parkeringsløsning. Dette sker gennem et digitalt administrations modul som kan tilgås via din pc eller en app som du installerer på din smartphone eller din tablet.

På den måde kan du til hver en tid få adgang til at administrere din parkeringsløsning, og for eksempel udstede parkeringstilladelser eller tilbagekalde samme. Og du vil med sikkerhed blive tilfreds med såvel den fleksible parkeringsløsning som med det nemt tilgængelige og særdeles brugervenlige administrations model.

Du kan læse mere om parkeringsløsninger hos UnoPark, og tage direkte kontakt til virksomheden via hjemmesiden UnoPark.dk

Flere Nyheder