Fede New Yorker vægge til ethvert rum!

New Yorker er bare god stil. De er nemlig både flotte at se på og så er de også praktiske. De kan både bruges på kontoret, i din 1-værelses lejlighed eller i dit hus. New Yorker vægge er flotte overalt. De er den perfekte opdeling af rum. Overvejer du at investere i flotte New Yorker vægge? Så læs med her, og få svar på alle dine spørgsmål om vægge i New Yorker stil.

Indret med New Yorker vægge på kontoret

På kontoret er der ofte brug for lidt adskillelse mellem kontorbordene. Men det er også træls at have små rum til hver medarbejder. I et stort og åbent kontor føler man sig mere som en del af et fællesskab. I stedet for at bruge traditionelle skillevægge til at opdele det store rum, bør du overveje New Yorker vægge. Disse giver et meget flottere og mere moderne udtryk i rummet. Man får lidt ro i forskellige hjørner af rummet, men samtidig kan man stadig følge med i, hvad der sker rundt omkring en. 

Brug New Yorker vægge som rumopdeling

Vægge i New Yorker stil kan også bruges som opdeling af rum i dit hjem. Det kan være, at du har en skøn og stor lejlighed, men at det kun består af et stort rum. Det kan være rart med lidt opdeling mellem køkkenområde og stuedelen eller mellem sofagruppen og sengen ovre i hjørnet. New Yorker vægge giver god opdeling, samtidig med at du stadig får et godt lys rundt i hele lejligheden. 

Køb de flotteste New Yorker vægge i høj kvalitet 

New-yorker.dk står bag en lang række af utrolig flotte New Yorker vægge. De fremstiller både vægge og skydedøre i denne stil. De fås med f.eks. 1 fag med 4 glas eller helt op til 6 fag med 24 glas. Det er op til dig, hvad der passer ind i netop dit rum eller kontor. 

Besøg firmaets hjemmeside her: https://www.new-yorker.dk/

Anne-Mette Hansen