0

Find den rette parkeringsløsning for erhverv og foreninger

Som virksomhed der er placeret centralt i byen, eller i et område, hvor der er mange menneske, kan det være utrolig frustrerende når ens parkeringspladser bliver taget af andre der ikke arbejdet i virksomhed, eller hvis dine kunder og gæster, skal bruge længere tid på at finde en parkering. Det kan oftest tage en del af medarbejdernes tid og energi at skulle lede efter en parkering hver gang de møder ind på kontoret.

Gode grunde til at vælge en parkeringsløsning

Er du ved at være træt af at lede efter en parkering? Det kan du heldigvis gøre noget ved. Ved at lave et samarbejdet med et parkeringsservice, kan du få sat skilte op der viser, at de aktuelle parkeringspladser tilhører din virksomhed. Dermed vil du ikke opleve, at parkeringspladserne bliver taget af ubudne gæster.

 

Hvis du vælger det rette parkeringsservice, kan du selv få lov at fastsætte reglerne. Det er et stort plus, da du stadig kan vælge, hvem der må og kan parkere på dine parkeringspladser, for at undgå en bøde. Her kan du som regel vælge mellem en digital app eller en fysisk løsning, hvor du kan registrere de biler der må holde på p-pladsene samt gæsteparkering. 

Derfor skal du vælge Unopark.dk

Hvis du leder efter et professionelt parkeringsservice der er danskejet, kan vi varmt anbefale at du vælger unopark.dk. Her får du gratis sat skilte og mærker op som viser af parkeringspladserne tilhører dig efter de regler du har sat op. Unopark.dk samarbejdet med Parkone, Easypark og Parkman, så det er let for alle at tilgå parkeringspladsen, hvis du tillader dette. Derudover er der mulighed for at tilpasse aftalen løbende, hvis du har ønsker til ændringer. 

Ved at vælge unopark.dk har du en landsdækkende løsning, som både er omkostningsfrit at komme i gang med, og som sparer dig for en masse bøvl i hverdagen.

Silje Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *