0

Find din pris på gulvarbejde

Priser på gulvarbejde kan være utrolig rart at have, før man hyrer et firma til en opgave. Derfor kan det også være godt givet ud, at man sætter tid af til at undersøge markedet. På den måde kan man få den bedste fornemmelse af, hvordan priserne er, og om det er noget, man vil betale. 

Find din pris på gulvarbejde

Det er en idé hvis du starter med at kontakte 3 forskellige gulvfirmaer. På den måde kan du få et overskueligt udpluk af de priser, der findes på markedet. Her er det selvfølgelig en fordel, hvis du kan være så konkret som muligt omkring det arbejde, du ønsker hjælp til. Hvis det f.eks. drejer som om en gulvafslibning i flere rum – så kom gerne med information omkring, hvor mange kvadratmeter gulv, der skal arbejdes på, og hvilken stand gulvet er i. På den måde kan du nemlig hjælpe gulvfirmaet på vej. 

Gulvkanonen priser

Hvis du er interesseret i at vide de priser, som Gulvkanonen tager for deres arbejde, så læs endelig med videre. Her kan du nemlig få en kort opsummering af, hvad der spille ind på deres priser. Det kan nemlig være svært at slynge generelle priser ud, da det ofte kan afhænge af, hvordan standen er på det, der skal arbejdes med. 

Din pris er bl.a. afhængig af, hvordan gulvet tilstand er. Prisen hos Gulvkanonen er også afhængig af, hvordan der skal arbejdes med gulvet. Og hvilken efterbehandling det skal have. Tager vi f.eks. bare en gulvafslibning kombineret med en af de billigere efterbehandlingen, så kan prisen starte ved 4.500, når der er tale om f.eks. 30 kvadratmeter. Tager man et areal der skal afslibes på 50 kvadratmeter og kombineret med en anden type efterbehandling, så kan prisen ligge på 7.800 og opefter. 

Du finder flere gulvkanonen priser her

 

Cecilie Mortensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *