0

Find dygtige medarbejdere hos lokalt vikarbureau

Står du og mangler en dygtig og erfaren vikar til krisecenter, bosted, plejehjem eller lignende? Så kan du med fordel kontakte et professionelt vikarbureau med erfaring inden for dette felt. Blandt de bedste inden for netop dette område finder du det nordsjællandsk baserede vikarbureau Norstaff ApS.

Hvem er Norstaff ApS?

Norstaff ApS er et vikarbureau som opererer på Sjælland, Lolland, Falster og Fyn. Norstaff ApS tilbyder fortrinsvis vikar service omkring de større byer, det vil sige København, Odense, Hillerød, Roskilde og Ringsted.

Hos Norstaff ApS kan du finde vikarer inden for en bred vifte af fag specifikke områder. Du vil altid kunne finde en eller flere vikarer på netop det faglige niveau du søger, uanset om der er tale om uddannet, faglært eller ufaglært arbejdskraft.

Norstaff ApS tilbyder vikarer inden for de sundheds faglige, sociale og pædagogiske områder som for eksempel social og sundheds hjælpere og ditto assistenter, pædagoger og pædagog medhjælpere, handicap hjælpere samt diverse vikarer til krise centre. Det kan eksempelvis dreje sig om støttepersoner, pædagoger eller praktiske medhjælpere.

Norstaff ApS sætter en stor ære i at matche vikar og arbejdsgiver således at såvel faglige som menneskelige kvalifikationer lever op til forventningerne. Derfor gennemgår alle vikarer fra Norstaff ApS som skal arbejde med mennesker en grundig screening. Skal en medarbejder for eksempel ud i et krisecenter sender Norstaff ApS udelukkende kandidater med kendskab til hverdagen i et sådant. På den måde er du garanteret en vikar som på gnidningsfri manér kan indgå i det daglige samarbejde og bidrage til hverdagen på positiv vis.

Hvordan får jeg vikar hjælp hos Norstaff ApS?

Hvis du ønsker at benytte dig af Norstaff ApS som dit vikarbureau på Sjælland kan du altid kontakte Norstaff ApS direkte. På hjemmesiden https://norstaff.dk/ kan du læse mere om de forskellige vikar typer og vikar aftaler hos Norstaff ApS.

Astrid Pedersen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *