Find et gulvafslibningsfirma på Fyn

19 januar 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Har du været så heldig at finde en ny bolig med trægulve, er det ofte nemmere at få dem afslebet, inden du flytter ind, end hvis du venter til et andet tidspunkt. Selvom det selvfølgelig kan lade sig gøre. Du kan vælge at tage et rum af gangen eller også kan du vælge at tømme hele din bolig og sætte det i en container og så tage på ferie, imens at det bliver afslebet.

Uanset om du vælger at gøre det inden du flytter ind eller senere skal du have fundet et firma, der skal udføre opgaven, med mindre at du selv har lyst til at slibe gulvene. Det kunne f.eks. være gulvkanonen

image

Kontakt mindst tre forskellige firmaer

Når du skal finde et firma der kan slibe dine gulve er det en god ide at kontakte mindst tre forskellige firmaer og bede dem om at komme med et tilbud. Det skal være et tilbud der er incl. efterbehandling. Det er også en god ide at få et par referencer. 

Tre tilbud vil give dig et godt overblik over prisniveauet og du kan fravælge den eller de firmaer der har givet et useriøst tilbud. Om det er for dyrt eller for billigt. I det sidste tilfælde, kan du risikere at få ødelagt dine gulve med store ridser, fordi de ikke har tid til at gøre jobbet ordentligt.

Det er som regel også en god ide at undersøge, hvad der står skrevet på Trustpilot. Det er vigtigt at du tager det skrevne med et gran salt. Du skal se bort fra de flotteste og dårligste anmeldelser, men i stedet se efter om der er ting der går igen i flere af anmeldelserne. Det kan være positive som negative ting. Men hvis flere har oplevet at firmaet kommer for sent for et nævne et eksempel, er der en stor sandsynlighed for at det samme sker for dig.