0

HBO Nordic har mange prisvindende serier!

Tv-pakker og faste kanaler hver måned er ved at udgå. I stedet er streaming apps kommet på markedet. Og de er yderst populære. Kender du nogen, der ikke streamer? Nej, vel? Men hvilken tjeneste er den bedste, når du vil se nogle af de helt store tv-serier? HBO Nordic har et bredt udvalg af hitserier, som du bare ikke må gå glip af. HBO Nordic har også mange andre fordele. Læs med her, og find ud af mere!

5 gode grunde til at købe HBO Nordic

HBO Nordic er utrolig populær i Danmark. Det er der mange gode grunde til. Nogle af de vigtigste er:

– Det store udvalg af prisvindende serier

– Mange nye tilføjelser til udvalget hele tiden

– Mange spændende dokumentarserier

– 14 dages gratis abonnement

– Nemt at pause og opsige

App’en er med andre ord for dig, der elsker en god serie. I HBO Nordic udvalget finder du alt fra Game of Thrones og Big Little Lies til House of Cards og True Detective. Her kan du altså se nogle af de allermest populære serier lige nu. 

Nogle ulemper ved HBO Nordic er:

– Lille udvalg af børneprogrammer

– Få film og oftest af ældre dato

– Abonnement er låst til få enheder

Hvis du stadig ønsker at se film engang i mellem eller du har børn i husstanden, kan det være en god idé at abonnere på en streamingtjeneste mere, som kan opfylde disse behov. 

Serier i verdenklasse hele dagen lang

HBO Nordic er bare bedst, når det kommer til tidens populære serier! Du finder mange prisvindende serier i app’en. Og endnu bedre, så kommer der også altid mange nye serier i tjenesten. Det bliver altså bare ikke bedre!

Er du usikker på, om HBO Nordic er det bedste valg for dig? Lige her finder du en stor guide, der sammenligner nogle af de mest populære streamingtjenester i Danmark:

https://techglad.dk/netflix-hbo-nordic-c-more-eller-viaplay-hvad-skal-du-vaelge/

Anne-Mette Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *