0

Husk redningsveste til båden

Er du i færd med at gøre familiens båd klar til næste sommer, hvor turen går til de danske farvande og smukke kyster? Så er du sikkert allerede godt i gang med at udbedre diverse småskader og sørge for at skroget og bådens bund holder tæt. Det er også en god idé at tjekke de sanitære installationer – og er båden udstyret med elektronik skal du selvfølgelig også sørge for at denne er up to date.

Men hvad der er meget vigtigt – og hvad mange båd ejere overser – er sikkerheden om bord. Du skal altid være obs på det faktum at ikke alle sejlture er lige rolige og idylliske. Der kan gå rigtig meget galt når I befinder jer på åbent vand, også selv om der blot er tale om de forholdsvis rolige danke farvande. Og derfor bør du tjekke op på familiens redningsveste – for en sikkerheds skyld.

Hvad skal jeg være opmærksom på når jeg køber redningsveste?

Der er mange faktorer du bør holde dig for øje i forbindelse med indkøb af redningsveste. I følge gældende dansk lovgivning skal et fritids fartøj være forsynet med et antal redningsveste der som minimum svarer til antallet af ombord værende personer.

Tæller din familie således fire personer bør du mindst have fire veste – og gerne flere, skulle der opstå situationer hvor der kommer gæster om bord. Og faktisk bør du også forsyne dit kæledyr med en dertil designet redningsvest, skulle det deltage i sejladsen.

Hvor køber jeg redningsveste i høj kvalitet?

Samtidig er det vigtigt at bådens redningsveste er godkendte efter alle gældende krav og standarder hvad angår kvalitet og sikkerhed. Hos Bådbiksen finder du udelukkende godkendte redningsveste i komfortabelt og holdbar kvalitet, til såvel børn som til voksne og dyr. Du kan se det store udvalg af redningsveste på baadbiksen.dk

Astrid Pedersen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *