0

Hvad er en god sæbedispenser?

Du kender garanteret det med, at du er på et offentligt toilet eller sådan et, der er på et kontor, og så skal du bruge noget sæbe til sidst fra en dispenser.

Så jager du hånden ind under og opdager som det første, at det ikke er sådan en, der er automatisk og bliver aktiveret med censorer, når den opdager menneskehænder eller lignende.

Efter lidt eftersøgning opdager du, at du skal bruge et håndtag til at trykke på den her dispenser, hvortil du håber på at få en klump sæbe ud af den.

Men du opdager dog, at den er konstrueret således, at den godt nok trykker ned på beholderen med sæbe, men den trykker mere eller mindre bare på en pose, hvor der allerede er sæbe, men det har gemt sig i et hjørne, så det kommer ikke ud.

Efter at du har presset på posen og fået lidt sæbe ud, kan du heldigvis gøre dine hænder rene, for du har garanteret fået en masse bakterier på dig ved at rode ved den her dispenser på alle mulige mærkelige måder.

Ellers er du måske så uheldig, at det faktisk ER en automatisk dispenser, og der kommer lyde fra den, men den er tom – men det kan du ikke se.

Derfor mener vi, at den bedste af sin slags sæbedispenser er, når den automatisk, men den aktiverer sæben, mens hånden er under den, så man reelt får sæbe, mens hånden er der, og ikke mens man fjerner den.

Så skal man også kunne se, hvor meget der er tilbage, så man alternativt kan vælge en anden dispenser ved en anden vask, får man går forgæves ved en bestemt maskine.

Den slags sæbedispensere kan man heldigvis købe mange forskellige steder, og hvis du ikke er enig i vores dom, så kan du altid købe en anden type.

Køb din dispenser til sæbe online her.

Anders Lundtang Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *