Hvem tog for resten de væggelus med hjem?!

05 marts 2021 Anders Lundtang Hansen

Den største årsag til, at der kommer væggelus i dit hjem, er, at de bliver fragtet uønsket ind fra ofte varmere egne.

Man kender første til det her insekt i de varmede områder af verden, hvor det så senere kom op til Norden.

Vi kan desværre ikke hindre, at den slags finder sted fuldstændig, selvom man kan forsøge at helgardere sig, men man kan trods alt få gjort noget ved det: https://www.ksspecialservice.dk/skadedyr 

Så hvis man opdager væggelus derhjemme, så er det bare med at tilkalde folk, der kan få gjort noget ved det.

Hvis man ligefrem bor i en lejet bolig, så har man faktisk pligt til at melde det til udlejeren med det samme, for ellers er det ens egen forsømmelse. Man skal melde det ved den første mistanke.

Men hvis man så ved, at det ikke er en selv, der har fragtet de dyr ind, hvem kan det så være?

Sporet fra væggelusene peger i retning af…

For du ved måske, at du ikke har været ude at rejse længe, og så ville du nok have opdaget de lus hurtigt, hvis det var tilfældet.

Så det kan næsten kun være et besøg fra en, der har været i de varme lande eller som har været tæt på en, der netop har været det, og så har man fået væggelusene med.

Man skal ikke være efter denne person, for ingen gør den slags med vilje; så det vigtigste er nu mere, at man finder ud af, hvordan man lettest kommer af med dem.

Her henviser vi til det tidligere link, og så kan man måske snakke med vedkommende, der importerede lusene ved et uheld, om vedkommende er med på at betale lidt af regningen.

Personen har måske netop så meget skyldfølelse, at det vil lette vedkommendes hjerte, hvis man kunne være med til at betale lidt af besværet.

Flere Nyheder