0

Julefrokost hos Restaurant Peter Lieps i Dyrehaven ved Bakken.

Så er det ved at være tid til den årlige julefrokost for East Coast Choppers for indeværende år, altså 2016 og i år er faldet på Restaurant Peter Lieps i Dyrehaven der ligger få kilometer fra Bakken. Restaurant Peter Lieps ved Dyrehaven er en fantastisk restaurant og rigtig mange af os har spist hos Peter i mange år men tidligere har det ikke været muligt at holde specielle arrangementer som julefrokoster, polterabend, fødselsdage osv. Men det har de, og heldigvis for det lavet om på, så nu kan man holde julefrokoster et stenkast fra bakken så planen er at vi mødes d. 20. november 2016 ved Bakkens parkeringsplads og her her fra går turen til Restaurant Peter Lieps i Dyrehaven ved Bakken. Vi starter dagen med en fantastisk underholdende dag på Bakken, hvor det er muligt at prøve alle de nye og sjove forlystelser. Bakken er uden tvivl et af de forlystelsesparker i danmark, hvor der er noget for alle og her kan vi både prøve store rutschebaner, skyde efter mål, køre radiobiler og meget andet.

Hvad gør vi efter bakken?

East Coast Choppers til Julefrokost 2016

Som aftalt starter vi dagen på Bakken ved Dyrehaven og her er vi i hele 6 timer og i mellemtiden vil mange af jer sikkert sulte men pas på ikke at spise jer overmæt. Vi har hos Restaurant Peter Lieps ad libitum mad og her forventer vi lækre danske retter, velsmagende dessert og underholdning. Nååårh ja, underholdningen. Det er noget vi ville holde hemmeligt, men vi har hyret det sjoveste og uden at røbe for meget kan jeg kun sige, GLÆD JER!

Festen slutter hos Restaurant Peter Lieps

Vi regner med igen at mødes i parkeringspladsen ved Bakken kl. 18 og herefter går vi til Dyrehaven hvor Restaurant Peter Lieps ligger. Vi anbefaler at vi alle går samlet og altså lader motorcyklerne ligge ved Bakken. Vi anbefaler ikke at køre hjem på MCerne heller efter festen men kl. 18 bliver vi taget i mod og anvist til vores pladser, herefter vil der blive serveret forfriskninger i ca. 30 min og derefter skal vi lege den årlige julefrokost leg og der vil være plads til taler. Ca, kl. 19 ankommer maden og der fra er der ingen yderligere forpligtelser foruden underholdningen som kan komme hvert øjeblik fra kl. 20, så glæd jer. Vi håber at se alle vores kære medlemmer og husk at det er muligt at have 1 gæst med og det koster kun 300 kr. pr. næse. Ønsker man at tage en gæst med, skal denne indlemmes og tilmeldingen sker hos formanden hos east Coast Choppers og det er ikke muligt uden en tilmelding mindst 10 dage før aftalte dato.

Vi glæder os til at se jer !

 

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *