0

Kan man ikke bare selv lave autoophug?

Du står der med din gamle bil, måske har du endda flere af slagsen liggende på din gamle ejendom.
Du gider egentlig ikke køre mere i dem, og du har accepteret, at de nok ikke kan svare sig at sælge videre til brug på vejene, så du kan lige så godt skrotte dem ved få udført autoophug på dem.

Men din forretningsnæse klør, for du kommer til at tænke på, at hvorfor skulle du sende bilerne til autoophug til en minimal pris hvis nogen overhovedet, når du jo egentlig har plads nok og tungt værktøj derhjemme til at udføre autoophug i København?

Du kan jo sælge nogle af tingene som reservedele til andre forhandlere eller direkte til private personer, så du undgår mellemleddet med en autoophugger; og dit netværk er bredt nok til, at du kan selve direkte til en skrothandler eller andre, der vil kunne have gavn af det tiloversblevne.

Det virker da som en god idé, og du har tid nok til det!

Dette vil vi kraftigt råde dig fra at gøre, også selvom du måske mener, du har forstand på biler.

Ikke alene vil dit hjemmeområde komme til at ligne en losseplads, uanset hvor omhyggelig du er til at fordele alle sagerne, og der vil så nok komme klager fra naboerne og eventuelle indsigelser til kommunen, også selvom der måske er langt til naboerne.

Men for det andet forurener sådan noget skidt meget hurtigt, også selvom du holder arbejdet indendørs.

Bare sådan noget som batterisyre fra bilbatteriet vil forurene en hel del, hvis det kommer ned i undergrunden – og så kan man let komme til skade, hvis man ikke ved, hvad man har med at gøre her.

Lad de professionelle ophuggere om at tage sig af det arbejde, og ellers bør du selv blive professionel på det område, før du selv gør det.

Anders Lundtang Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *