0

Lad en boligadvokat gennemlæse dokumentation i forbindelse med dit boligkøb

Hvis du og måske din kæreste har besluttet jer for at købe jeres første bolig sammen er det en god idé hvis du på forhånd kontakter en boligadvokat, som kan fungere som jeres rådgiver i handlen.

Hvorfor benytte uvildig rådgivning i forbindelse med bolig køb?

Mange bolig købere – især første gangs købere – begår den store fejl at stole blindt på ejendomsmægleren. En ejendomsmægler vil typisk fremstå venlig og servil, som om han eller hun har købers interesse in mente på lige fod med sælgers. Dette passer bare ikke. En ejendomsmægler er sælgers mand – og at tro andet kan få store og alvorlige konsekvenser for dig som køber. Det er nemlig langt fra sikkert at en ejendomsmægler vil oplyse dig om alt hvad der er værd at vide om det hus eller om den lejlighed du står for at skulle købe.

En ejendomsmægler har nemlig kun én interesse, og det er at få boligen solgt. Helst så hurtigt som muligt og til så høj en pris som det er muligt at få for den. Derfor kan der sagtens være forhold som kan påvirke din beslutning om et køb som en ejendomsmægler ikke oplyser dig om. Det er kun hvis du selv sætter dig grundigt ind i den til boligen hørende dokumentation at du kan få et indblik i disse forhold. Og føler du ikke at du har hverken tiden, evnerne eller overskuddet til at sætte dig ind i referater, budgetter, servitutter, regnskaber eller lokal planer kan du få en boligadvokat til at gennemlæse disse dokumenter.

En dygtig boligadvokat ved lige præcis hvad han eller hun skal kigge efter, og vil på baggrund af sin gennemlæsning kunne råde dig angående dit forestående køb. På den måde vil du kunne navigere sikkert igennem bolig junglen og undgå at købe katten i sækken.

Du kan finde din boligadvokat hoa Eboligadvokat via hjemmesiden eboligadvokat.dk

Astrid Pedersen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *