0

Lad en revisor fikse dine regnskaber

Er du erhvervsdrivende med eget firma – og er regnskab og økonomi ikke dit kerne områder? Så bør du outsource opgaver desangående til de rette fagfolk.

Selv om du måske i teorien selv er i stand til at ordne dine lønkørsler om moms indberetninger er virksomhedens økonomiske drift alt for vigtigt et område at overlade til tilfældighederne. Du kan hurtigt komme til at lave fejl. For eksempel i forbindelse med dit skatte regnskab, hvilket kan medføre at du enten betal for meget eller for lidt. Og så er der i værste fald dømt audit – bedre kendt under navnet torskegilde.

Effektiv og professionel revision i Silkeborg

Hvis din virksomhed er beliggende på Silkeborg egnen kan du med fordel kontakte Kreston SR i Silkeborg når du ønsker professionel håndtering af dine regnskaber.

De dygtige og erfarne revisorer hos Kreston SR har mange års erfaring inden for såvel økonomisk administration af mindre virksomheder som finansiel rådgivning af større firmaer. Hos Kreston SR kan du få hjælp til alt fra revisor påtegning af det helt simple virksomheds regnskab til konsulent bistand i forbindelse med konsolidering eller opsplitning af virksomhed, udvidelse på tværs af landegrænser, eller ændring af virksomheds type.

Du erikke alene garanteret en grundig og professionel service, når du vælger Kreston SR i Silkeborg som din samarbejdspartner. Du får også en effektiv ekspedition. Kreston SR er nemlig eksperter i automatisering, og har derfor optimeret arbejds processerne omkring diverse rutine opgaver.

Dette betyder at al unødvendig administration er skåret fra, hvilket samtidig betyder en langt mindre fejl margin. Med Kreston SR kan du sove roligt om natten, vel vidende at din virksomheds økonomi og finanser er i sikre og professionelle hænder.

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på revisor hjælp til din virksomhed kan du kontakte Kreston SR i Silkeborg via hjemmesiden krestonsr.dk

Astrid Pedersen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *