0

Minkpelse – Et trend der er tilbage

Markedet for pelse og i særdeleshed minkpelse har været langt nede i en periode, som sikkert har været præget af finanskrisen og den negative stemning som har hersket i verdensøkonomien de sidste mange år.

Interessen for mink og pels har været stigende i 2016 og ser ud til at fortsætte i 2017

Men nu er skuden vendt, og der er for alvor ved at komme gang i hjulene igen, og minkfarmerne rundt om i verden oplever stigende efterspørgsel. Det skyldes at buntmagerne igen får flere kunder, som alle gerne vil have en fantastisk og lækker pels, og til en meget favorabel pris. Priserne er nemlig stadig ikke steget så meget endnu, og det betyder, at du kan spare mange penge på en minkpels for tiden. Det er en god investering, også på sigt, for alle er enige om, at priserne vil stige meget mere.

Bliv inspireret med Kløve & Lønberg

Finanskrisen har været hård ved minkavlerne

Udover den kedelige finanskrise, så har branchen også været ramt af sygdomme i minkfarmene, og ikke mindst hærværk og trusler fra autonome bander, der påstår at kæmpe for dyrenes velfærd. Det har været ret turbulent for mange farmere, og også for buntmagere og branchen i det hele taget. Nu har farmerne gjort det bedre og sundere for minkene, og deres vilkår er blevet forbedret på alle måder. Det har også betydet, at kunderne, som tidligere har været skeptiske, over den måde minken blev behandlet på, nu er omvendt og de har set at forholdene er i orden.

De flotteste minkpelse finder i Danmark og København

Danmarks Flotteste Minkpelse

Går du og overvejer at købe den skønneste pels til din kæreste eller elskede og her finder du Danmarks flotteste mink og minkpelse, så skal du nok ikke vente så længe, hvis du vil slippe lidt billigere, når det gælder betaling. Der er nemlig nu at priserne er helt rigtige for forbrugerne, og inden ret længe, så vil det kun være de mest velbjærgede, som har råd til denne eksklusive og smukke beklædning.

Prisen på minkpelse ser ud til at sige i 2017

Hvis du spørger hvor meget du kan spare lige nu i forhold til om et halvt til et helt år, så svarer de fleste eksperter som f.eks. Kløve & Lønberg, at priserne nemt vil kunne stige med 25 procent inden for en overskuelig fremtid. Det skyldes, at der stadig er lidt færre farmere tilbage end før krisen, og det gør, at efterspørgslen ikke skal stige ret meget før at de ikke kan følge med, og så vil priserne stige voldsomt.

Her kan du læse mere om finansiering af mink og minkpelse.

Det skal du udnytte, og det gør jo ikke noget, at du gemmer pelsen til det helt rigtige tidspunkt, når den skal afsløres for din kæreste eller kone. Men det kunne jo også allerede blive i morgen.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *