0

Oplev en unik studietur til London eller en studietur til Barcelona

Studieture giver fantastiske muligheder for at kombinere fagligt indhold med unikke oplevelser. Dette giver en helt en indgangsvinkel til undervisning, som giver eleverne en læringsvillighed udover det sædvanlige. Som lærer bør du derfor ikke tøve, når det kommer til studieture/studierejser.

Studietur til London

Studietur London 2017

Studietur London 2017

En studietur til London er altid en vinder, da byen byder en masse oplevelser. Byen er særligt kendt for røde dobbeltdækkere og telefonbokse, som man ofte har set i film. Derudover er der selvfølgelig også Tower of London, Big Ben, Tower Bridge osv., som er et must at se, når man er på studietur i London – og det bedste af alt er, at man praktiserer sine engelsk kundskaber, mens man nyder de mange seværdigheder. Der er generelt en masse at vælge imellem, så det er med at prioritere, hvad man gerne vil se. Parlamentet, London eye er der rigtig mange, der vælger at opleve. London Eye er særligt populært, da man her får mulighed for at se byen fra en helt anden vinkel – en vinkel som kan gøre mange svimmel, da man kommer højt op.

Se Oxford i London og bliv inspireret

Det er værd at nævne, at man det er helt oplagt at kombinere turen med et besøg i Oxford – en fantastisk gammel universitetsby, som er kendt for sin høje faglige standard. Oxford er ca. 80 kilometer fra London og er derfor nemt at komme til fra London. London er generelt fuld af historie. En studietur i London er som et fagligt tag selv-bord, som skal nydes. Så det er bare at vælge, hvad der fanger interessen mest.

Studietur i Barcelona

Studietur Barcelona

Studietur Barcelona 2017

Der er ingen tvivl om, at en studietur til Barcelona også er en sikker vinder. Mange vil kalde Barcelona verdens smukkeste by. Barcelona byder simhelt på alt fra den catalansk politiske kamp, fantastisk madoplevelser, unikke kulturmuseer, arkitektur på smukkeste vis som har en særlig stil præget af arkitekten Antoni Gaudi fra Catalonien. Ja, endnu et fagligt tag selv-bord, som det også er med London.

Hvad laver man på studietur i Barcelona?

Når man er på studietur i Barcelona er det nærmest et must at besøge Camp Nou, som er FC Barcelonas hjemmebane. Her spilles der blandt andet altid fodboldpolitiske kampe mod kongeklubben Real Madrid. Grundet politiske uenigheder gennem mange år, som desværre har forårsaget en masse en tabte menneskeliv. Under disse kampe er der en meget hadsk stemning, som får tilskuernes sind i kog, og dét vil man med det samme kunne mærke på en Camp Nou-tur.
En studietur til Barcelona anbefales derfor varmt.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *