Sådan er du stillet, hvis dit TUI fly var aflyst

13 december 2021 Emilie Jacobsen

advertorial

Et aflyst fly er både en kedelig måde at starte og slutte ferien på. Derfor vil du helt sikkert også være interesseret i at få en erstatning, hvis du har været ude for det. Det er jo på ingen måde sjovt for dig, at det sker. Heldigvis er der nogle rimelig klare EU-regler på området. Det betyder, at du har en del rettigheder som passager, hvis du har været ude for et TUI aflyst fly

Selvom du har mange rettigheder, kan det dog stadig være svært for dig at få en erstatning ud af et flyselskab. De får jo mange henvendelser hver dag fra folk, der gerne vil have penge ud af dem. Din henvendelse kan derfor drukne i mængden, eller det kan være, at den ikke er blevet formuleret korrekt i forhold til dit krav. 

For at gøre det nemmere for dig selv at få en erstatning, når dit fly har været forsinket, kan du kontakte flypenge.dk. Det er et inkassofirma, der har specialiseret sig i at hjælpe flypassagerer med at få deres penge tilbage. De tager 19,8 % af din erstatning, hvis du får en. Får du ikke en, skal du ikke betale noget. 

image

Tjek på forhånd, hvad dine muligheder for erstatning er

Inden du kontakter flypenge.dk for at få dem til at starte en sag, er det en god ide, at du bruger deres beregner til at finde ud af, om du kan få erstatning eller ej. Det kan være klart det nemmeste i forhold til, hvis du prøver selv at sætte dig ind i reglerne. Det tager kun to minutter at bruge beregneren, men det vil tage meget længere tid, hvis du selv skal sætte dig ind i reglerne. 

Hvis beregneren siger, at der ikke er noget at komme efter, vil der typisk ikke være noget at komme efter. Du kan selvfølgelig altid kontakte flypenge.dk for at dobbelttjekke. 

Flere Nyheder