0

Sådan finder du de bedste digitale bureauer

Youfront

København, Århus og Aalborg er uden sammenligning de tre danske byer, som huser allerflest digitale bureauer. I en tid hvor flere og flere virksomheder vælger at ride med på den digitale bølge, har der været stigende efterspørgsel på forskellige digitale løsninger.

Det er på mange måder positivt, at der findes et stort antal digitale bureauer, som bl.a. YOUFRONT, men en af de store udfordringer er, at det kan være svært at finde det rette bureau.

Læs anmeldelser på nettet

Det er ikke alle bureauer, som bruger energi på at indsamle anmeldelser fra kunder, men der er alligevel mulighed for at læse rigtig mange anmeldelser på nettet.

Trustpilot.dk, Ratepanel.com og Better.dk er blot nogle af de hjemmesider, som man kan besøge, hvis man vil læse offentligt tilgængelige anmeldelser af digitale bureauer. Før du søger efter anmeldelser, skal du naturligvis være indforstået med, at anmeldelser tager udgangspunkt i personlige oplevelser og subjektive holdninger. Det er altså ikke sikkert, at du får en dårlig oplevelse, blot fordi én person har ytret sig negativt om en given virksomhed.

Spørg mediværksættere til råds

Der eksisterer mange tusinde digitale bureauer herhjemme, så det kan være udfordrende at vælge ét bureau, som skal varetage nogle af dine digitale opgaver.

Foruden at læse anmeldelser kan du også overveje at spørge andre iværksættere til råds, da dine mediværksættere måske har nogle konkrete anbefalinger. Du vil helt sikkert blive mere tryg ved at vælge et digitalt bureau, som har fået mange anbefalinger frem for at vælge et bureau, som du aldrig har hørt om før.

Aftal et fysisk møde

Selvom du gerne vil arbejde effektivt i stedet for at sidde til møder i tide og utide, så bør du sætte tid af til et fysisk møde med din måske kommende samarbejdspartner. Det er ikke altid lige nemt at gennemskue et bureaus troværdighed over telefonen eller via e-mail, hvorfor tiden til et fysisk møde er givet godt ud.

Det handler om at mærke efter. Du vil normalt hurtigt få en fornemmelse af, om det føles rigtigt, eller om du vil have det bedre med at finde et andet bureau. Du kan evt. tage en medarbejder eller rådgiver med til mødet, hvis du har brug for en second opinion.

Vær ikke bange for at skifte bureau ved behov

Det er ingen hemmelighed, at ikke alle digitale bureauer er lige dygtige og pålidelige, hvorfor det kan blive nødvendigt at skifte bureau. Er du ikke tilfreds med din nuværende aftale, så bør du ophæve samarbejdet og finde et andet bureau.

Før du foretager dig yderligere, bør du gennemlæse den kontrakt, som du har skrevet med bureauet i sin tid. Der kan evt. være en bindingsperiode, som du skal tage højde for.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *