Skab stemning i stuen med et sildebensbord

26 maj 2021 Astrid Pedersen

Skal din stue forkæles med et flot og funktionelt spisebord? Så kan du med fordel overveje et sildebensbord, altså et bord med en bordplade i sildebens mønster.

Hvorfor skal jeg vælge et bord med sildebens mønster?

Et sildebensbord er for dig som gerne vil have et smukt og dekorativt træbord, men synes at et plankebord både er for tungt og for bastant i sit udtryk til netop din stue. Måske har du ikke plads til et plankebord i stuen – eller måske har du brug for et lidt lettere bord som er fremstår elegant og knap så dominerende.

De super raffinerede sildebensborde har ”lånt” deres mønstre fra de eksklusive sildebens parketter som ofte pryder gulve i herskabelige lejligheder og patricier villaer. Når stokkene fra en bestemt træsort, men ikke nødvendigvis samme træ, lægges i et sildebensmønster vil der uvægerligt opstå et utroligt lækkert spil mellem farver og yderligere karakteristika så som årer og knaster i træværket.

Dette giver dit sildebensbord et unikt og meget personligt udtryk som yderligere forstærkes ved en flot efterbehandling med voks eller olie. Og så kan du være sikker på at et sildebensbord, såfremt det altså er fremstillet af kvalitets materialer, blot bliver smukkere med tiden.

Hvem laver de flotteste sildebensborde?

Hvis du leder efter et lækkert sildebensbord, fremstillet i kvalitets træværk og til en fornuftig pris, kan du altid slå et smut forbi Fynsk Snedkeri. Fynsk Snedkeri har igennem flere år fremstillet de lækre sildebensborde og har mange års erfaring med netop denne teknik.

Når du køber et sildebensbord hos Fynsk Snedkeri kan du være sikker på at få ren og solid kvalitet for pengene. Og du kan tilmed vælge at få dit nye sildebensbord fremstillet efter egne mål og eget design, skulle du ikke finde hvad du søger i den online shop på fynsksnedkeri.dk/collections/sildebensborde

 

Flere Nyheder